Testside
2
page-template-default,page,page-id-2,wp-custom-logo,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_grid_1300,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-224
Title Image

Testside

Dette er en eksempelside. Den er forskjellig fra ert innlegg fordi det vil forbli på samme plass og vil vises i navigasjonsmenyen (i de fleste tema). De fleste starter med en Om-side som introduserer dem for mulige besøkende. Den kan si noe omtrent som følger:

Hei der! Jeg er et sykkelbud om dagen, fremadstormende skuespiller om natten, og dette er min blogg. Jeg bor i Oslo, har en stor hund som heter Kim Roger, og jeg liker Piña colada. (Og å skrive rare kommentarer til nettnyheter.)

…eller noe slikt som dette:

Selskapet XYZ ble stiftet i 1971, og har vært levert kvalitetsduppeditter siden da. Ligger i Kristiansund, og sysselsetter over 2000 mennesker som gjør alle slags bra ting for samfunnet.

Som ny WordPress-bruker bør du gå til ditt kontrollpanel for å slette denne siden og lage en ny side med ditt innhold. Ha det gøy!